Dezvăluiri sincere din partea lui Erkan Bektaș!

Actorul de succes Erkan Bektaș, care a fost ultima dată pe ecrane cu serialul Safir, a acordat un interviu special pentru numărul din martie al revistei BeMan Magazine.

După ce a stat în Cappadocia timp de 7 luni, din cauza filmărilor pentru serialul TV, actorul Erkan Bektaș s-a întors la Istanbul și a declarat despre Cappadocia că a fost foarte bună pentru el: “Priveliștea, vremea, istoria, oamenii, arhitectura clădirilor vechi… Cappadocia m-a fascinat cu totul… Așa că atunci când spun Cappadocia, spun “mă bucur”.”

Erkan Bektaș, care interpretează personajul “İrfan” în serialul “Düğüm”, cu Bergüzar Korel, Caner Cindoruk, Yiğit Özșener, İbrahim Selim și Serkan Altunorak, al cărui prim sezon a fost difuzat pe Amazon Prime, a declarat într-un interviu: “Este o producție interesantă, cu elemente de dramă, detectiv, thriller. Sper că vom putea filma al doilea și al treilea sezon”.

Precizând că proiectul “Düğüm” a fost foarte brusc, Bektaș a declarat: “Când a venit oferta, filmam serialul “Safir” în Ürgüp. Prin urmare, mi s-a părut dificil să particip la filmările pentru “Düğüm” în Istanbul. Dar, datorită coordonării celor doi regizori și a muncii atente a producțiilor, am reușit să joc în ‘Düğüm’ făcând naveta între Ürgüp și Istanbul. Dar a fost foarte obositor timp de aproximativ patru săptămâni. Sper că va fi o producție care să placă publicului.”

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse