Dragoste de tata Episodul 58

Urmareste serialul turcesc Dragoste de tata Episodul 58 online subtitrat. Nejat, (Furkan Palalı) este un bărbat de succes, chipeș, carismatic, ce și-a câștigat, prin creațiile sale, un loc pe piața internațională de ochelari. Se ocupă personal de tot ceea ce este legat de Kayra, fiica și lumina ochilor lui. Urmareste serialul turcesc Dragoste de tata Episodul 58 online subtitrat.

Urmareste Dragoste de tata Episodul 58 subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Povestea începe cu minciunile pe care Nejat, cel părăsit de soție, este nevoit să i le tot spună fiicei sale, Kayra, care nu și-a văzut mama niciodată. Dar Kayra crește și e din ce în ce mai greu să se continue șirul minciunilor transformate în „scrisori de la mama„. Urmareste serialul turcesc Dragoste de tata Episodul 58 online subtitrat.
Tocmai când să creadă că s-a sfârșit totul, Nejat o cunoaște pe Suna. Odată cu venirea ei în viața lor, lumea lor s-a schimbat. Suna și Nejat se trezesc într-un neașteptat și dulce joc. Urmareste serialul turcesc Dragoste de tata Episodul 58 online subtitrat.
Suna (Aslı Bekiroğlu) este o fată deșteaptă, plină de viață și cu suflet de copil. Și-a pierdut mama de mică și locuiește cu tatăl și frații ei. Studiază la facultatea de Turism Hotelier și lucrează într-un roof-top bar. Urmareste serialul turcesc Dragoste de tata Episodul 58 online subtitrat.
A se căsători, a-și forma o familie, a crește copii, nu se află între visurile ei. Totul până când Nejat și Suna, cu două vieți atât de diferite, de întâlnesc. Urmareste serialul turcesc Dragoste de tata Episodul 58 online subtitrat.

Previous articleAdini Sen Koy Episodul 210
Next articleDulce razbunare Episodul 24