Dulce razbunare Episodul 24

Urmareste serialul turcesc Dulce razbunare Episodul 24 online subtitrat. Pelin (Leyla Lydia Togutlu) este o tanara si frumoasa fata dar din pacate nu e prea fericita in dragoste. In cele din urma ea reuseste sa schimbe acest lucru si reuseste sa il convinga pe printul ei fermecator, Tolga (Can Nergis), sa se casatoreasca. Cu toate acestea ea este obiectul unui dumping chiar in ziua nunti lor. Urmareste serialul turcesc Dulce razbunare Episodul 24 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Dulce razbunare Episodul 24 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Fiind sub o depresie severa, ea isi da seama ca toate acestea ii se intampla din cauza ca in trecut a ranit pe cineva. Ea trebuie să găsească acea persoană, în scopul de a obține iertarea lui, astfel încât ea să aibă o viață fericită într-un viitor. Ea pune la indoialv ca va fi iertata de catre Tankut (Furkan adnic) care a fost indragostit de ea in colegiu si a fost umilit de catre ea in fata tuturor colegilor. Urmareste serialul turcesc Dulce razbunare Episodul 24 online subtitrat.
Tankut este un bucatar de succes intr-un restaurant foarte mare. El nu este aceasi persoana pe care o stie Pelin. Dupa ce afost umilit in fata intregului colegiu viata acestuia s-a schimbat. El merge i strainatate si devine un bucatar de succes. El s-a intors in Turcia ca un barbat diferit (sub numele de Sinan acum), un barbat increzator si frumos. Pelin crede ca ar putea obtine cu usurinta iertarea lui Tankut\Sinan. In orice caz el doreste sa profite de aceasta sansa si sa se razbune. Urmareste serialul turcesc Dulce razbunare Episodul 24 online subtitrat.
In aceast serial, veti explora o poveste de dragiste care se dezvolta intr-un restaurant. Va reusi Pelin sa obtina iertarea lui Tankut\Sinan? Va reusi Tankut/Sinan sa treaca peste faptul cv a fost umilit si se va indragosti din nou de Pelin? Urmariti blogul meu si veti afla toate astea. Urmareste serialul turcesc Dulce razbunare Episodul 24 online subtitrat.

Previous articleDragoste de tata Episodul 58
Next articleVis de iubire Episodul 11