Favorul Episodul 46

Urmareste serialul turcesc Favorul Episodul 46 online subtitrat. Neslihan pare să le aibă pe toate: Bogată și frumoasă, căsătorită cu un director muncitor care a ajuns până la o poziție de încredere în cadrul holdingului familiei sale, Neslihan este devotată soțului ei Murat și copiilor lor.

Urmareste serialul turcesc Favorul Episodul 46 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Dar viața perfectă a lui Neslihan este un castel construit pe nisip. Tatăl ei a fugit când ea era mică, sora ei s-a sinucis, iar mama ei, dependentă de muncă, a dispărut din punct de vedere emoțional. Urmareste serialul turcesc Favorul Episodul 46 online subtitrat.
O persoană mai puțin inteligentă ar fi putut deveni amărâtă și închisă în sine, dar Neslihan a fost întotdeauna caldă și iubitoare. Ea este stânca emoțională pentru familia și prietenii ei, o persoană care nu se poate abține să nu-i ajute pe cei aflați în dificultate. Asta până când află că Murat o înșală de ani de zile cu Damla, pe care a cunoscut-o foarte recent și pe care o considera ca pe o soră. Urmareste serialul turcesc Favorul Episodul 46 online subtitrat.
Dintr-o dată, lumea ei se întoarce cu susul în jos, iar tot ceea ce a crezut Neslihan vreodată este pus sub semnul întrebării. Experiența o transformă într-o persoană complet diferită, în timp ce luptă pentru a-și proteja copiii și pe ea însăși. Urmareste serialul turcesc Favorul Episodul 46 online subtitrat.

Previous articleSărutul otrăvit Episodul 59
Next articleMostenirea TV Episodul 773