Jocurile Iubirii Episodul 59 si 60

Urmareste serialul turcesc Jocurile Iubirii Episodul 59 si 60 online subtitrat. Serialul „Jocurile iubirii” urmărește povestea dramatică a lui Asiye (Öykü Karayel), a cărei viață e dată peste cap atunci când fiica ei e atacată de un vecin, forțând-o să ia totul de la capăt. Ajutată de un necunoscut generos, Mahir (Sarp Apak), Asiye își găsește refugiu în casa unei familii bogate.

Urmareste serialul turcesc Jocurile Iubirii Episodul 59 si 60 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Dar e șocată când, în aceeași casă, dă nas în nas cu Cemal (Akin Akinozu), fostul ei soț, care a abandonat-o acum mulți ani. Eroina este prinsă acum într-o adevărată dilemă: să ia viața de la capăt alături de Mahir sau să se împace cu Cemal, de care e încă atrasă? Urmareste serialul turcesc Jocurile Iubirii Episodul 59 si 60 online subtitrat.
Într-o poveste care are de toate – dragoste, trădare, gelozie, Asiye e hotărâtă să-și înfrunte soarta și să găsească fericirea, pentru ea și familia ei. Urmareste serialul turcesc Jocurile Iubirii Episodul 59 si 60 online subtitrat.
Cu „Kaderimin Oyunu”, Akin Akinozu le-a făcut o surpriză fanilor și a schimbat un pic registrul. Dacă în „Hercai”, personajul său, Miran, era un tip foarte corect, un adevărat cavaler pe cal alb, în „Kaderimin Oyunu” a avut de interpretat un rol ingrat, de băiat rău: personajul său își abandonează familia pentru a-și reface viața alături de o femeie bogată. Urmareste serialul turcesc Jocurile Iubirii Episodul 59 si 60 online subtitrat.
În „Kaderimin Oyunu”, pe lângă Akin Akinozu, mai au roluri principale actorii Öykü Karayel (am mai văzut-o în „Kösem” și în „Ne-am întâlnit la Istanbul”, la Netflix), Meric Aral (am văzut-o în „Femeia în înfruntarea destinului” și „Nume de cod: S-245” tot la Netflix) și Sarp Apak. Urmareste serialul turcesc Jocurile Iubirii Episodul 59 si 60 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse