Jocurile sortii Episodul 46

Urmareste serialul turcesc Jocurile sortii Episodul 46 online subtitrat. Totul în viață ia naștere din credință și din curajul de a se ține de ea. Într-o călătorie pentru a găsi dragostea adevărată, Jocurile sortii descrie povestea unei fete superstițioase pe nume Ada (Cemre Baysel), care crede că va fi blestemată pe viață dacă nu reușește să se căsătorească cu prima ei dragoste. Urmareste serialul turcesc Jocurile sortii Episodul 46 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Roata ferris Episodul 46 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Ce se va întâmpla când Ada se va agăța de căsnicia ei cu Rüzgar (İdris Nebi Tașkan) pentru a nu fi condamnată și va trebui să lucreze cu șeful ei atrăgător, Bora (Aytaç Şaşmaz), care nu are absolut niciun interes în relație? Urmareste serialul turcesc Jocurile sortii Episodul 46 online subtitrat.
În ciuda destinului ei auto-impus, a oamenilor care încearcă să le întrerupă și a multor alte obstacole de depășit, o serie de evenimente ii vor provoca pe Ada și Bora în mod individual să învețe cum să se aprecieze reciproc. Soarta s-a răsucit, iar Cupidon i-a lovit pe amândoi! Urmareste serialul turcesc Jocurile sortii Episodul 46 online subtitrat.

Urmareste-ne

15,320FaniÎmi place
52CititoriConectați-vă
10,914AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse