Sufletul tău nu aude Episodul 7

Urmareste serialul turcesc Sufletul tău nu aude Episodul 7 online subtitrat. Sufletul tău nu aude este un serial de televiziune turcesc în genul comediei romantice semnat de O3 Medya, al cărui prim episod a fost difuzat pe 24 iulie 2023, regizat de Aytaç Çiçek și scris de Ayşe Üner Kutlu. Burcu Özberk și Şükrü Özyıldız împart rolurile principale. Urmareste serialul turcesc Sufletul tău nu aude Episodul 7 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Roata ferris Episodul 7 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Onur Karasu (Șükrü Özyıldız) este un agent de informații de succes care a fost promovat șef al departamentului la o vârstă fragedă și a fost după Civan Koral (Tuğrul Tülek), proprietarul celei mai mari companii de bijuterii din Turcia. Civan, care folosește Koral Jewellery ca paravan pentru afacerile sale murdare, este reprezentantul unei organizații criminale din Turcia. Urmareste serialul turcesc Sufletul tău nu aude Episodul 7 online subtitrat.
Onur, care crede că Civan păstrează documentele legate de afacerea sa ilegală în seiful din casă, devine iubit al sorei lui Civan Hilal (Aslı Sümen) pentru a intra și a ieși din casă. Când află că Civan se va muta în străinătate, Onur ia brusc decizia de a o cere în căsătorie pe Hilal pentru a obține actele fără a o lăsa să scape. Urmareste serialul turcesc Sufletul tău nu aude Episodul 7 online subtitrat.
El plănuiește să deschidă seiful în ziua logodnei lor și să-l aresteze pe Civan, care va fi acolo pentru logodna surorii sale. Ceea ce nu ia în calcul este prietena apropiata al lui Hilal, Ece (Burcu Özberk). Urmareste serialul turcesc Sufletul tău nu aude Episodul 7 online subtitrat.
În timp ce Ece încearcă să-și dea seama ce face Onur, planurile ei sunt date peste cap când Onur o prinde. Onur și Ece, doi poli opuși ca ziua și noaptea, vor trebui să lucreze împreună într-un mod pe care nu și-au dorit niciodată. Urmareste serialul turcesc Sufletul tău nu aude Episodul 7 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse