Miracolul de 100 de ani Episodul 10

Urmareste serialul turcesc Miracolul de 100 de ani Episodul 10 online subtitrat. Ali Tahir a fost un comandant curajos care a luptat în bătălia de la Sakarya în 1921. În timpul bătăliei, a făcut o greșeală costisitoare care a dus la moartea multor soldați ai săi.

Urmareste serialul turcesc Miracolul de 100 de ani Episodul 10 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Cu toate acestea, el a reușit să schimbe valul bătăliei și a fost împușcat în acest proces. În mod miraculos, a înviat de „Apa Vieții” și nu a mai îmbătrânit niciodată. În anii următori, a devenit educator agricol și s-a căsătorit cu o femeie pe nume Leyla. Urmareste serialul turcesc Miracolul de 100 de ani Episodul 10 online subtitrat
Cu toate acestea, Leyla nu a putut face față faptului că nu a îmbătrânit niciodată și s-a sinucis. În 1968, și-a schimbat numele în Esref și a devenit inspector școlar. S-a îndrăgostit de o profesoara pe nume Süreyya și s-au căsătorit, dar căsătoria lor s-a încheiat după ce Süreyya a descoperit indicii din trecutul său. Urmareste serialul turcesc Miracolul de 100 de ani Episodul 10 online subtitrat
În 2023, și-a schimbat din nou numele în Kemal și a cunoscut-o pe Harika, o scriitoare tânără și frumoasă care a intrat pe neașteptate în viața lui. Va putea Harika să-l ajute pe Kemal să găsească răspunsurile pe care le caută de peste un deceniu? Urmareste serialul turcesc Miracolul de 100 de ani Episodul 10 online subtitrat.

Previous articleFiul asasinului Episodul 6
Next articleAgentia de talente si sentimente Episodul 132