Mostenirea Episodul 326

Urmareste serialul turcesc Mostenirea Episodul 326 online subtitrat. Viitorul unui băiețel nevinovat se află în centrul unei lupte crâncene între două familii. Îl poate salva iubirea și moștenirea familiei sale?

Urmareste serialul turcesc Mostenirea Episodul 326 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

-indisponibil-
[/passster]

Kevser a crescut într-un cartier umil și sărac și după ce a devenit nora bogatei familii Kırımlı, tatăl ei întrerupe toate legăturile cu ea, deoarece el nu aprobă această căsătorie. Dar când Kevser își pierde soțul, ea se găsește brusc prinsă în conacul Kırımlı alături de fiul ei Yusuf, în vârstă de 5 ani, și nu are unde să se întoarcă. Urmareste serialul turcesc Mostenirea Episodul 326 online subtitrat.
Într-o zi, tragedia are loc și ea moare în accident. Micul Yusuf este acum blocat într-un conac plin de oameni vicioși și îi lipsește afecțiunea și iubirea. Unchiul său Yaman este un om de afaceri puternic, dur și cu inima rece, care și-a închis inima tuturor sentimentelor cu mult timp în urmă. Deși Yusuf este foarte bine protejat în grija unchiului său, el tânjește după simpatie. Urmareste serialul turcesc Mostenirea Episodul 326 online subtitrat.
Pe patul de moarte, Kevser o roagă pe sora ei Seher să vină la conac și să aibă grijă de fiul ei. Simțind o datorie pentru a proteja moștenirea surorii sale, Seher își părăsește și cartierul pentru a se muta în conacul Kırımlı. Cele două familii continuă să se confrunte cu diferite conflicte, dar o dragoste profundă incontestabilă începe să crească în inimile lui Seher și Yaman. Urmareste serialul turcesc Mostenirea Episodul 326 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Episoade noi

Alte episoade noi traduse