Numele meu este Farah Episodul 21

Urmareste serialul turcesc Numele meu este Farah Episodul 21 online subtitrat. Numele meu este Farah este un serial TV dramă turcesc semnat de O3 Medya, al cărui prim episod a fost difuzat pe 1 martie 2023, regizat de Recai Karagöz și scris de Deniz Dargı, Cem Görgeç și Cenk Boğatur. Adaptare după serialul TV argentinian din 2017 La Chica que Limpia. Demet Özdemir și Engin Akyürek împart rolurile principale. Urmareste serialul turcesc Numele meu este Farah Episodul 21 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Numele meu este Farah Episodul 21 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Farah este o iraniană de 28 de ani. În timp ce fugea din Iran în Franța acum 6 ani, a fost nevoită să se oprească la Istanbul pentru că a aflat că este însărcinată. Ea începe să trăiască acolo ca imigrant ilegal. Mai mult, fiul ei Kerimşah are o boală rară. Întrucât sistemul imunitar era foarte slab de la naștere, Kerimşah este deschis la boli. Prin urmare, el trebuie să trăiască într-un mediu steril. Urmareste serialul turcesc Numele meu este Farah Episodul 21 online subtitrat.
În ciuda faptului că are o educație medicală, Farah lucrează ilegal ca femeie de curățenie în Istanbul. Scopul în viață al lui Farah este ca fiul ei Kerimşah să fie sănătos și să aibă o viață ca un copil normal. Ea va economisi bani cât mai curând posibil și va finaliza tratamentul fiului ei și va pleca în Franța. Urmareste serialul turcesc Numele meu este Farah Episodul 21 online subtitrat.
Dar lumea lui Farah este răsturnată peste noapte. Ea este martoră la o crimă comisă de mafie într-un loc în care merge să curețe și îl întâlnește pe Tahir Lekesiz. Farah, cu prețul vieții, curăță scena fără să lase urme. Urmareste serialul turcesc Numele meu este Farah Episodul 21 online subtitrat.
Cu toate acestea, deoarece ea este un martor ocular al crimei, mafia vrea să fie ucisă și această sarcină îi este dată lui Tahir. Tahir este un om singuratic care a crescut cu liderul mafiei. Lucrurile devin și mai dificile pentru Farah când se dovedește că decedatul era polițist. Pe de altă parte, poliția este presată de Mehmet. Urmareste serialul turcesc Numele meu este Farah Episodul 21 online subtitrat.
Tahir și Farah vor fi, de asemenea, testați cu emoțiile pe care nu le pot evita în această dilemă de viață si de moarte. Urmareste serialul turcesc Numele meu este Farah Episodul 21 online subtitrat.

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse