O noua actrita in serialul Aile Albümü

Behice se întoarce în Aile Albümü, cui i s-a oferit rolul?
La modificările aduse scenariului serialului cu nume de cod “Aile Albümü”, care va fi realizat de O3 Medya pentru ATV, s-a adăugat unul nou.

Serialul Album de familie i-a adus împreună în rolurile principale pe Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü) și Aslıhan Malbora (Ela Ataman). Scenariul serialului care urma să fie filmat de O3 Medya pentru ATV a fost modificat, iar personajul Behice a fost eliminat din primele drafturi. Ultimele informații sunt că Behice a fost adăugată din nou în poveste.

Și iată că un nume de succes, Bige Önal, a fost propus pentru rolul lui Behice, iar frumoasa actriță a continuat negocierile pentru acest serial. Akın Akınözü și Aslıhan Malbora vor fi însoțiți de Halil Babür, Tilbe Saran, Büșra Pekin, Feri Güler, Sena Arat, Emirhan Dönmez, Serhat Teoman, Arif Pișkin, Öykü Su Okur și Onuryay Evrentan Atasalihi.

Povestea lui Kılıç (Akınözü) și Ela (Malbora) a început când erau doar doi copilași… Iubirea a fost un drum lung pe care au avut de parcurs. Dar în urmă, cu mult timp în urmă… Unele povești rămân neterminate nu pentru că nu au mai rămas cuvinte de spus, ci mai degrabă din cauza absenței anumitor rânduri și fotografii necesare pentru a le finaliza… Vor putea oare aceste inimi nevinovate să rescrie acum această poveste de dragoste plină de viață cu aceeași emoție?

Cu o distribuție și o poveste care creează deja o mare curiozitate, “Yaban Çiçekleri” va apărea în curând pe ATV.

 

Previous articleIubire fara limite Episodul 19
Next articleAcea fată Episodul 24