O raza de speranta Episodul 155 si 156

Urmareste serialul turcesc O raza de speranta Episodul 155 si 156 online subtitrat. Soțul lui Ipek, Omer, a fost închis din cauza acuzațiilor de furt în urmă cu mulți ani. Între timp, Ipek, care era însărcinată în acel moment, intră în travaliu timpuriu și își pierde copilul la scurt timp după naștere. Îngropând durerea bebelușului și a soțului ei înăuntru, Ipek trăiește ca un refugiat de ani de zile la casa familiei unchiului ei. Neștiind că tot ceea ce Halil deține, fiul unchiului ei, îi aparținea de fapt ei.

Urmareste serialul turcesc O raza de speranta Episodul 155 si 156 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Descarcă episod

Descarcă

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

-indisponibil-
[/passster]

Au trecut unsprezece ani de la aceste evenimente. Omer, datorită lui Sedat, bărbat pe care l-a cunoscut în închisoare, devine un om extrem de puternic și nemilos. Se întoarce să se răzbune pe Ipek și familia ei. Unsprezece ani mai târziu, Kadir a cărui slujbă nu merge bine, bate la ușa lui Neslihan și cere ajutor. Urmareste serialul turcesc O raza de speranta Episodul 155 si 156 online subtitrat.
Neslihan, care nu-i poate da lui Kadir banii pe care îi dorește, este forțat să-i primească pe Selma și Kadir în conacul lor, și pe Bahar. Acest lucru reprezintă oportunitatea perfectă pentru Neslihan, deoarece acum Bahar se află literalmente în același mediu cu mama ei biologică. În timp ce Neslihan intenționează să scape de Bahar, o legătură profundă de dragoste începe să se dezvolte între Bahar și Ipek. Urmareste serialul turcesc O raza de speranta Episodul 155 si 156 online subtitrat.
pek îi poartă de grijă lui Bahar fără să știe că este propriul ei copil. Bahar se atașează de Ipek ca și cum ar fi propria ei mamă biologică. Urmareste serialul turcesc O raza de speranta Episodul 155 si 156 online subtitrat.
Pe de altă parte, Omer își propune să se răzbune pe Ipek despre care crede că este vinovată și a divorțat de ea în timp ce era în închisoare. Dragostea lui Omer a fost înlocuită de ură puternică. Va predomina ura sau va fi dragoste? Va reuși Bahar să se unească cu mama și tatăl ei? Urmareste serialul turcesc O raza de speranta Episodul 155 si 156 online subtitrat.
ovestea noastră este despre o mamă, un tată și un copil care depășesc obstacolele, pentru a se regăsi, în speranța că vor redeveni o familie. Urmareste serialul turcesc O raza de speranta Episodul 155 si 156 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse