Safir Episodul 12

Urmareste serialul turcesc Safir Episodul 12 online subtitrat. Safir – O poveste de dragoste ascunsă, în care îi are în rolurile principale pe İlhan Şen, Özge Yağız și Burak Berkay Akgül, se va concentra pe povestea familiei Gülsoy despre pierderea pe căi periculoase pline de dorințe, pasiune, răzbunare și opresiune care s-a întâmplat peste noapte. Serialul se va învârti în jurul a trei frați, cu personajul Feraye, interpretat de Yağız, încurcat într-un triunghi amoros cu doi dintre frați. Urmareste serialul turcesc Safir Episodul 12 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Safir Episodul 12 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

În serial mai joacă İpek Tuzcuoğlu, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur şi Can Remzi Ergen. Urmareste serialul turcesc Safir Episodul 12 online subtitrat.
La întoarcerea fiului lor cel mare Ateș, din America, familia Gulsoy se reunesc într-un singur loc după mult timp despărțit. Ateş, care şi-a pierdut tatăl într-un accident de circulaţie la o vârstă fragedă, a plecat de acasă, refuzând să se supună autorităţii copleşitoare a bunicului său Ömer. La cererea mamei sale Gülfem, s-a întors acasă după mulți ani pentru a se alătura fraților săi Yaman și Okan pentru a prelua și extinde afacerea de familie înființată de bunicul său. Urmareste serialul turcesc Safir Episodul 12 online subtitrat.
Odată cu entuziasmul fratelui său care se întoarce, Yaman decide să-si ceară în căsătorie iubita, Feraye. Feraye și-a pierdut mama la o vârstă fragedă și locuiește cu tatăl ei, Muhsin, fratele Çetin, cumnata Nesrin, nepotul Eren, mama vitregă Cemile și fiica ei Aleyna. Tatăl ei, Muhsin, lucrează de mulți ani pentru familia Gulsoy. Urmareste serialul turcesc Safir Episodul 12 online subtitrat.
eraye și Yaman au fost unul celuilalt prima dragoste încă din copilărie, ascunzând-o de toată lumea. Când Yaman era un băiețel, el a cerut-o în căsătorie pe Feraye luând în secret inelul de moștenire din safir de la mama sa, Gülfem. În timp ce Feraye și Yaman numără zilele pentru a-și mărturisi marea dragoste și pentru a se căsători, o tragedie perturbă toate echilibrele. Urmareste serialul turcesc Safir Episodul 12 online subtitrat.
În noaptea zilei de naștere a lui Feraye, un dezastru care îl implică pe fratele lui Yaman, Okan, se transformă într-o dilemă periculoasă, răsturnând viețile tuturor. Feraye și Yaman sunt lăsați să navigheze pe căi periculoase pline de teste de dragoste, pasiune, răzbunare și agresiune. Urmareste serialul turcesc Safir Episodul 12 online subtitrat

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse