Cu totul altcineva Episodul 11

Urmareste serialul turcesc Cu totul altcineva Episodul 11 online subtitrat. Cu totul altcineva este un serial de televiziune turcesc de dramă şi thriller romantic semnat de Tims&B Productions, al cărui prim episod a fost difuzat pe 11 septembrie 2023, regizat de Neslihan Yeşilyurt şi scris de Ethem Özışık. În rolurile principale, Burak Deniz și Hande Erçel. Urmareste serialul turcesc Cu totul altcineva Episodul 11 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Cu totul altcineva Episodul 11 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

În serial, uciderea lui Hamdi Atılbay, săvârșită cu brutalitate în pădure, intersectează căile Leylei, un tânăra procuroare care vrea să-și lase în urmă trecutul complicat și să stabilească o nouă ordine, și Kenan , un ambițios jurnalist cu o viață stabilă și plină de faimă, care își propune acum să stabilească o nouă ordine și în viața lui. Cu toate acestea, această crimă nu este doar un precursor al iubirii lor, ci și distrugerea adevărurilor pe care le cunoșteau despre viața lor. Urmareste serialul turcesc Cu totul altcineva Episodul 11 online subtitrat.
Neștiind că vor fi prinși într-un vârtej de dorințe în mijlocul unor interese conflictuale, aceste două personaje ambițioase sunt atrase unul spre celălalt. Kenan este captivat de frumoasa si hotarata procuror la prima vedere. Cu toate acestea, Leyla îl abordează cu scepticism pe Kenan, în timp ce el ascunde ceea ce știe în ambiția sa jurnalistică. Leyla, care simte o neliniște indefinibilă în el, va dobândi o nouă înțelegere când îl va întâlni pe străinul din spatele ochilor lui Kenan. Urmareste serialul turcesc Cu totul altcineva Episodul 11 online subtitrat.
Singurul lucru care l-a atras pe Kenan spre crima care a zguduit țara nu este doar valoarea sa de știri. Descoperindu-se incapabil sa stea departe de procuroarea pe care o intalneste constant in acest caz, Kenan face eforturi pentru a se apropia de Leyla. Leyla a simțit aceleași lucruri, dar multe motive, inclusiv faptul că tatăl lui Kenan este procurorul șef Turan, o obligă să stea departe de Kenan. Cu toate acestea, Leyla se trezește treptat incapabilă să reziste să fie atrasă de bărbatul pe care toată lumea îl admiră. Urmareste serialul turcesc Cu totul altcineva Episodul 11 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse