Seriale turcesti din toamna 2023

Va prezentam o lista detaliata a celor mai noi seriale turcesti care au avut premiera in aceasta toamna. Lista nu este prezentata dupa anumite preferinte, ci doar dupa ziua de difuzare in Turcia.

[vc_text_separator title=”Luni”]

Bambașka Biri este un serial de televiziune turcesc de genul dramă și suspans romantic realizat de Tims&B Productions, al cărui prim episod a fost difuzat pe 11 septembrie 2023, regizat de Neslihan Yeșilyurt și scris de Ethem Özıșık. Rolurile principale le revin lui Burak Deniz și Hande Erçel.
“Crima lui Hamdi Atılbay” este o poveste captivantă centrată pe uciderea brutală a lui Hamdi Atılbay într-o pădure izolată. Incidentul leagă în mod neașteptat doi indivizi: Leyla, o procuroare hotărâtă care caută un nou început, și Kenan, un jurnalist ambițios. Pe măsură ce investighează, ei descoperă legături ascunse între victimă și personaje puternice, dezvăluind o lume a corupției. Colaborarea lor profesională se transformă într-o poveste de dragoste pasională, complicându-le urmărirea justiției. Răsturnările de situație ale cazului de crimă le pun la îndoială convingerile și îi obligă să se confrunte cu demonii personali. Pe fondul suspansului, povestea aprofundează teme legate de dragoste, sacrificiu și conflictul dintre integritatea personală și confort. Pe măsură ce Leyla și Kenan navighează printre falsuri, alegerile lor duc la un moment culminant care le remodelează viețile.

Safir este un serial de televiziune turcesc de dramă produs de NTC Medya, al cărui prim episod a fost difuzat pe 4 septembrie 2023, regizat de Semih Bağcı și scris de Burcu Över. Rolurile principale sunt interpretate de İlhan Șen, Özge Yağız și Burak Berkay Akgül.
În regiunea Cappadocia, familia Gülsoy se reunește atunci când Ateș, fiul cel mare, se întoarce din America. Ateș, Yaman și Okan preiau afacerea familiei pentru a onora moștenirea bunicului lor. Yaman, profund îndrăgostit de Feraye, plănuiește să o ceară în căsătorie, dar un incident tragic de ziua ei de naștere le spulberă planurile. Pe măsură ce secretele se dezvăluie, familia se confruntă cu pericole, răzbunare și decizii neașteptate. Ateș, pe de altă parte, își va câștiga atât noi dușmani, cât și își va confrunta frații cu deciziile radicale pe care le ia pentru a-i proteja pe toți cei pe care îi iubește și familia sa.

[vc_text_separator title=”Marti”]

Yabani este un serial de televiziune turcesc de dramă produs de NTC Medya, al cărui prim episod a fost difuzat pe 12 septembrie 2023, regizat de Çağatay Tosun și scris de Hilal Yıldız. Serialul îi are în distribuție pe Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert și Bertan Asllani.
Intriga serialului se învârte în jurul poveștii captivante a unui copil care a fost răpit de lângă o familie cu rădăcini adânci și care, ulterior, s-a trezit abandonat pe străzi. După ani de zile în care a depășit provocările vieții într-un mediu necunoscut, el reușește în cele din urmă să se întoarcă la casa sa inițială. Serialul se adâncește în lupta sa emoționantă de a se reinventa și de a se reintegra în familia și societatea din care făcea parte cândva, în timp ce se confruntă cu schimbările profunde care au avut loc în timpul absenței sale.

[vc_text_separator title=”Joi”]

Dilek Tașı este un serial de televiziune turcesc de dramă istorică produs de Pastel Film, al cărui prim episod a fost difuzat pe 7 septembrie 2023, regizat de Altan Dönmez și Volkan Kocatürk, și scris de Can Sinan. Rolurile principale sunt interpretate de Salih Bademci, Hazal Subașı și Ozan Dolunay.
Acțiunea se petrece în anul 1980, într-un climat politic tensionat, Mustafa, un muncitor de fabrică, se confruntă cu circumstanțe financiare dificile în încercarea de a salva viața soției sale, Canan, printr-o operație crucială. Respins de șeful său lipsit de inimă, Mustafa fuge pentru a evita arestarea, lăsând-o pe fiica sa Cemre într-un orfelinat, adoptată ulterior de bogata familie Rona. Ajutat de îngrijitoarea Figen, Mustafa se infiltrează în gospodăria familiei Rona pentru a fi aproape de fiica sa, iar între ei se înfiripă o poveste de dragoste neașteptată. Pe măsură ce legătura lor se adâncește, ei descoperă intențiile sinistre ale familiei Rona față de Cemre. Mânat de răzbunare, Mustafa își propune să îi înfrunte, în timp ce Figen îl îndeamnă să își protejeze iubirea și pe Cemre de orice rău. Serialul prezintă călătoria lor periculoasă pentru a se reuni ca o familie, luptând cu adversari periculoși și navigând pe căi înșelătoare. Serialul țese o poveste captivantă despre dragoste, sacrificiu și rezistență în mijlocul unei epoci tumultoase din punct de vedere politic, purtându-i pe telespectatori într-un rollercoaster emoțional plin de suspans, suferință și speranță, în timp ce se străduiesc să obțină dragoste, dreptate și un viitor mai luminos.

Hudutsuz Sevda este un serial de televiziune turcesc de dramă produs de Medyapım, al cărui prim episod a fost difuzat pe 21 septembrie 2023, regizat de Murat Öztürk și scris de Bahadır Özdener. Îi are în distribuție pe Deniz Can Aktaș, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinç și Asuman Dabak.
Hudutsuz Sevda este povestea lui Halil İbrahim Karasu, care se întoarce în satul în care s-a născut la Marea Neagră. Halil a fost nevoit să fugă când avea doar cinci ani, după ce tatăl său a fost ucis de șeful local al infractorilor, Rızvan Leto. Douăzeci de ani mai târziu, Halil s-a întors acasă pentru a se căsători cu iubita sa din copilărie, Yasemin. Dar când fiul lui Rızvan o ucide pe Yasemin, misiunea sa capătă o cu totul altă direcție: Halil devine o armată formată dintr-un singur om, cu unicul scop de a-l distruge pe Rızvan Leto.
Halil câștigă niște aliați neașteptați pe măsură ce își croiește drum printre operațiunile criminale ale lui Rızvan, inclusiv fiica lui Rızvan, Zeynep. Zeynep vrea să lase deoparte viața ilegală și, odată ce află adevărul despre ceea ce familia ei i-a făcut lui Halil, nu are de ales decât să-l ajute. Dragostea de școlăriță a lui Zeynep pentru Halil se reaprinde curând și, în scurt timp, se îndrăgostește nebunește de dușmanul tatălui ei și nu există nimic mai periculos decât o femeie îndrăgostită de la Marea Neagră.

Sarmaşık Zamanı 

Serialul  Sarmaşık Zamanı, produs de OM Content, îi are ca protagoniști pe Burçin Terzioglu și Onur Tuna, precum și pe Hazal Türesan, Yiğit Kirazcı, Emre Karayel și Tilbe Saran. Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım, Müge Bayramoğlu și Fatih Berk Șahin se numără în distribuția serialului, al cărui scenariu este scris de Savaș Korkmaz.
Ezgi avea aparent tot ce-și putea dori o femeie… Un fiu, un soț chipeș și grijuliu care o iubea, o slujbă pe care o iubea, o viață bogată și confortabilă… Într-o zi, cuvintele unui străin au dat totul peste cap: “Soțul tău vrea să te omoare!” Ezgi nu mai știa în cine să aibă încredere…

[vc_text_separator title=”Sambata”]

Kader Bağları este un serial de televiziune turcesc de dramă produs de Süreç Film, al cărui prim episod a fost difuzat pe 30 septembrie 2023, regizat de Benal Tairi și scris de Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül Akad și Redife Zerener. Rolurile principale sunt interpretate în comun de Serkan Çayoğlu și Ayça Ayșin Turan
Kerem este un om de afaceri de succes și moștenitorul unei prestigioase familii de producători de vinuri. În timpul unei excursii la podgoria familiei sale din Muntenegru, o întâlnește pe Sevda, o studentă la drept care călătorește prin Muntenegru în cadrul unui program Erasmus. Imediat se produce o scânteie și, după o zi de vis petrecută împreună în Muntenegru, cei doi convin să se întâlnească în același loc exact un an mai târziu.
Dar soarta intervine și se reîntâlnesc pe neașteptate, nu în podgoriile din Muntenegru, ci în Istanbul. În timp ce își ajută mama la serviciu ca menajeră în casa unei familii prestigioase, Sevda este șocată să descopere că lucrează pentru Kerem. Deși Kerem este surprins să o vadă pe Sevda venind de la origini atât de umile, sentimentele lui pentru ea sunt de netăgăduit. Din nefericire, familia lui Kerem nu este de acord cu judecata lui, ceea ce duce la un conflict la fel de mare ca și dragostea lui. Cu toate acestea, acest cuplu va face orice pentru a-și depăși luptele și diferențele de clasă – orice pentru a-și trăi dragostea fără limite.

[vc_text_separator title=”Duminica”]

Kirli Sepeti este un serial turcesc de televiziune de dramă produs de Medyapım, al cărui prim episod a fost difuzat pe 24 septembrie 2023, regizat de Ece Erdek Koçoğlu și scris de Merve Girgin Aytekin. Serialul are în rolurile principale pe Ayça Bingöl, Ceren Moray și Cansu Tosun.
Pentru fiecare cartier bogat, există o armată de femei sărace care îl întrețin. Toate aceste femei de serviciu, îngrijitoare și ajutoare casnice trăiesc după aceeași regulă: să fie invizibile. Ca și piesele de mobilier, ele sunt acolo pentru a îndeplini o funcție și atât. Doar după ce muncesc toată ziua pentru familia altcuiva pot merge acasă la ai lor și trăi ca niște oameni adevărați, cu propriile vise și dorințe.
Kirli Sepeti este povestea unui astfel de grup de femei rezistente, ale căror vieți sunt petrecute curățând mizeriile lăsate de alții. Povestea începe atunci când Meryem, una dintre aceste femei, cade în mod tragic și moare în timp ce lucra într-o casă, eveniment care trece neobservat de oamenii pe care îi slujea. İlkgül, prietenul lui Meryem, și Kahraman, un jurnalist, își unesc forțele pentru a descoperi adevărul din spatele dispariției premature a lui Meryem. Pe măsură ce caută dreptate pentru Meryem, ei încep, de asemenea, să deslușească complexitatea ascunsă a gospodăriilor pe care Meryem și celelalte doamne le servesc, aruncând o lumină asupra zidurilor dintre “noi” și “ei” în societate.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Episoade noi

Alte episoade noi traduse