Capcana Episodul 20

Urmareste serialul turcesc Capcana Episodul 20 online subtitrat. Capcana spune povestea răzbunării a trei frați, Umut, Mahir și Umay, cărora le-a fost luată copilăria. Într-o lume în care este greu de spus cine este bun și cine este rău, ce este real și ce este fals, acești trei frați, uniți de un scop comun, vor descoperi că nu sunt atât de conectați pe cât credeau. Urmareste serialul turcesc Capcana Episodul 20 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Capcana Episodul 20 online subtitrat

Listă servere

Lista de servere este protejată, din acest motiv vă rugăm să faceți click pe casuța "I'm not a robot" / "Nu sunt robot".

Între timp, Ceren, care crede că acești trei frați își iubesc aprobarea și viața confortabilă a tatălui lor mai mult decât unul pe celălalt, se va lega cu Güven și Mete împotriva unui inamic comun. Urmareste serialul turcesc Capcana Episodul 20 online subtitrat.
În timp ce Umut se răzbună pe această familie pe care o urăște, cel mai mare conflict al său este Ceren, despre care își dă seama că este iubirea vieții sale pe măsură ce o cunoaște. Urmareste serialul turcesc Capcana Episodul 20 online subtitrat.

Previous articlePasari de foc Episodul 8
Next articleSerbet de afine Episodul 19