Pasari de foc Episodul 8

Urmareste serialul turcesc Pasari de foc Episodul 8 online subtitrat. Majoritatea copiilor străzii nu ating vârsta de douăzeci de ani. Nu se poate spune că cei care au ajuns la douăzeci de ani au trăit. Droguri, violență, hărțuire sexuală, foame… Soarta copiilor străzii este fie închisoare, fie mormânt. Urmareste serialul turcesc Pasari de foc Episodul 8 online subtitrat.

Urmareste serialul turcesc Pasari de foc Episodul 8 online subtitrat

[passster recaptcha=”true” role=”subscriber”]

Server 1

Server 2

Server 3


[/passster]

Pasari de foc va evidenţia soarta a cinci dintre aceşti copii, auto-numiti„Köksüzler”, care au reuşit să reziste acestei destin. Povestea lor, care a început în ziua în care au descoperit un bebeluș de 40 de zile într-o groapă de gunoi, se va schimba din acea zi și noi, ca telespectatori, vom urmări transformarea acestor cinci copii ai străzii, din „Köksüzler” în „Pasari de foc” Urmareste serialul turcesc Pasari de foc Episodul 8 online subtitrat.
Găsesc un copil într-un coș de gunoi și, din cauza instinctului matern al lui Mercan, decid să aibă grijă de copil; numită „Gülayşe”. Çatal, tipul rău pentru care sunt forțați să lucreze, observă copilul, astfel haosul începe prin a-l răni și ucide accidental o femeie care îl căuta pe copil. Copiii speriați decid să-și abandoneze teritoriul. Urmareste serialul turcesc Pasari de foc Episodul 8 online subtitrat.
Gülayşe, copilul, este fiica unui cuplu de familie bogat, Bahar și Hafız Eyüboğlu. Unchiul ei, șeful lui Çatal, își răpește nepoata pentru agenda lui. Pentru a-l proteja pe Ali de această crimă, copiii sunt de acord să spună străinilor că sunt frați. Și, o viață nouă își deschide porțile atunci când întâlnesc un tip în propria cafenea. Urmareste serialul turcesc Pasari de foc Episodul 8 online subtitrat.

Articolul precedent
Articolul următor

Urmareste-ne

24,156FaniÎmi place
4,621CititoriConectați-vă
25,549AbonațiAbonați-vă

Episoade noi

Alte episoade noi traduse